cankan ismail yk koalisyonu 

kapat
  1. türkiye için en hayırlı koalisyondur. cumhurbaşkanlığına da uzlaşılarak kahtalı mıçı seçilebilir. hem içimizden biri.
    #2002724 (diyonsos, 24.07.2007 21:05)
  2. şakası bile kötü olan koalisyon. seçim şarkılarının adı da;

yaryar nokta kom

olsa gerek.
    #2002735 (isildur, 24.07.2007 21:07)
  3. dünyayı fethedecek potansiyele sahiptir.
    #3419208 (Kajmer, 19.05.2008 20:37)

© 2008 - uludağ sözlük

cankan ismail yk koalisyonu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. cankan ismail yk koalisyonu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cankan ismail yk koalisyonu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» vurgun yedim » kanal d dizilerinde herkesin birbirine vermesi » tourist trophy » usak yerine hizmetci calistiran insanlar » firlamak » kendini degistirememek » biz ol ussak i serbaziz » ufuk yanar » paolo vidoz » istanbul un fethi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci