caniniz sagolsun siz yeter ki gelin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. caniniz sagolsun efendim
  2. gelin tarafindan kullanilan gelin arabasi
  3. gelin gelin burasi boyu gecmiyor
  4. yeter yeter oleceksek olelim
  5. allahima ordalar gelin gelin
  6. yeter ulan yeter
  7. yeter guzelim yeter
  8. imf sagolsun
  9. cani sagolsun
  10. basim sagolsun

© 2008 - uludağ sözlük

caniniz sagolsun siz yeter ki gelin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. caniniz sagolsun siz yeter ki gelin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu caniniz sagolsun siz yeter ki gelin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» abdullah gul e ingiliz kralicesinin taktigi nisan » turban takmayan orospular » sozlukteki kizlar » universite ogrencilerinin yiyip icip seks yapmasi » 24 kasim » sincan tekmesi » fringe » asker istedi diye pkk ya terorist diyemeyiz » kizilirmak suyu » saat cok gec oldugu halde uyumayan insan » bir sozluk celebritysi olarak guiza » kedilere tas atan mal cocuk » yigit ozgur esprileri » surekli acikmak » fakir ve ezik yazarlari bos birakmaya gelmez » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ironi yapan yerlerin agrimasi » belizelilerin sozluk yazar olmasi » cosplay » 18 yasinda kizlarla gezmek varken sozluge girdim » idgami misleyn » veliefendi hipodromu » sevgiliyi kaybetmekten korkmak » rustu recber » dimitar ivankov » 50 karakter » une belle histoire » telefonla mac anlatilan zamanlar » turhan bozkurt » emre belozoglu nun sakatlanmasi » namussuz aksamlar