caniniz cehenneme 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. caniniz sagolsun efendim
  2. cehenneme git
  3. cehenneme ovgu
  4. cehenneme cv gondermek
  5. cehenneme vip gitmek
  6. cehenneme hosgeldin
  7. canin cehenneme
  8. cehenneme giden yol
  9. cani cehenneme
  10. cehenneme en once girecekler

© 2008 - uludağ sözlük

caniniz cehenneme başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. caniniz cehenneme ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu caniniz cehenneme nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» d a f » sozlukteki erkek hegemonyasi » 15 yasindaki kizin cesedini arabayla parcalamak » korkuyoruz » basligi duzelt » stephon marbury » radyo sol » yaran yanlis okumalar » akatizi » anilingus » ahmet yildiz olmedi » cennetten kovulan insan replikleri » hell s kitchen » cunku esegin zikinden dolayi » 6 temmuz 2008 whitesnake istanbul konseri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » d a » vakif prezervatifi » manuel » alice cooper » erkeklerin adet gormesi durumunda olabilecekler » haci yagi » her daim birbirlerinin arkasinda olan yazarlar » kopeklerin birbirine girmesi » savasim » israrla reddetmek » rambo » giuseppe verdi » abuse » central park i goren apartman dairesi tutmak » greasemonkey