canin sagolsun be zall 

kapat
  1. fazla uzulmemesi gereken zall a soylenecek soz.
    #2491326 (sobaninyanindayatanevkedisi, 19.10.2007 20:38)
  2. ilk hacklenişimizden sonra zall'ı teselli etmek amacıyla yazarlardan gelen cümle.
    #2491393 (WoLF, 19.10.2007 20:46)
  3. "20 aydır sözlükte yaşamadığımız şey kalmadı. hacklenmek de eksik olmasın be zall canın sağolsun." şeklinde dile getirilebilecek cümle.
    #2491429 (metalhead, 19.10.2007 20:51)

© 2008 - uludağ sözlük

canin sagolsun be zall başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. canin sagolsun be zall ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu canin sagolsun be zall nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mizojini » msn de smiley a karsilik alamamak » 5 temmuz 2008 ofk grbalj sivasspor maci » istanbul un fethi » dr martens » cumhuriyet gazetesi okuyandan rahatsiz insan » mis kofte » sultandagi » seni seviyorum derken caktirmadan dalga gecmek » buyuyunce de giyersin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci