canin ciksin 

kapat
  1. -canım bugün sinemeya gidelim mi?
    -canın çıksın ("canım kelimesine verilen bir tepki)
    -----------------------------------
    -senden ayrılmak isttiyorum, buraya kadarmış.
    -canın çıksın emi (beddua olarak kullanılan bir söz)
    -----------------------------------
    gibi kullanım yerleri olan, genellikle olumsuz içerikli söz.
    #303516 (asiti kaçmış kola, 02.06.2006 13:18)
  2. ağızlara sakız olmuş zavallı 'canim' hitabının yerli/yersiz , samimi/mesafeli ayrımı yapmadan hunharca kullanımından tiksinen kişinin feryadı.
    *
    #1326192 (lusi, 20.02.2007 13:06)
  3. insafsiz olarak da bilinen, bir yurtseven kardeşler şarkısıdır. çok acaip, hüzünlü bir arabesktir.
    #2227990 (paleface, 30.08.2007 12:57)

© 2008 - uludağ sözlük

canin ciksin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. canin ciksin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu canin ciksin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sabaha kadar iciyoruz zirvesi » ogretmenlerin sinifa dalarak girmesi » bir maskenin itiraflari » avrupa insan haklari mahkemesi » dimitar berbatov » abla yengemi » abidin aydogdu » ataturk aleyhine islenen suclar hakkinda kanun » nicklerine donusen sozluk yazarlarinin diyecekleri » cenk eroglu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci