canim turkiyem 

kapat
  1. cem ceminay'ın vazgeçilmez hitabı.
    #661412 (krmyrdsn, 24.09.2006 02:54)
  2. Türkiyeyi cani kadar yada canindan cok sevenler icin Türkiyeye bir hitap sekli.
    Bunun türevleride mevcuttur , Canim Türkiyem , Askim Türkiyem , Türkiye Birtanem gibi... *
    #1872876 (CitLemBiK, 06.07.2007 16:07)
  3. havaalanına ayakbastığınızda gayrıihtiyari kurduğunuz cümledir.
    #1872927 (nada, 06.07.2007 16:18)
  4. flash tv anchormanlerinin kullanmayı pek bi sevdikleri söz grubu.
    #2849020 (el matador, 16.01.2008 22:59)

© 2008 - uludağ sözlük

canim turkiyem başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. canim turkiyem ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu canim turkiyem nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» seyh galib » ilgi cekmek icin alayci dini entryler girmek » sedyeyle girdim yuruyerek ciktim » apocalypse please » nolberto solano » cem yilmaz » tulga » sirbistan » starcraft ii » mac izlerken dusunulen soruyu cevaplayan spiker a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci