canim soyleseydin arada bi oylardik seni 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bu arada seviyorum seni be
  2. canim seni istiyor
  3. anlat canim dinliyorum ben seni
  4. hadi hadi seker canim seni ceker
  5. canim oglum ben de seni ozledim oglum
  6. canim turkiyemin canim insanlari
  7. canim sikiliyor canim
  8. ogretmenim canim benim canim benim
  9. ara beni optum seni seni cok ozledim deli gibi
  10. seni orospu seni diyerek tokat manyagi yapmak

© 2008 - uludağ sözlük

canim soyleseydin arada bi oylardik seni başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. canim soyleseydin arada bi oylardik seni ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu canim soyleseydin arada bi oylardik seni nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yenipazar » ebay » sozluk yazarlarindan aforizmalar » buralardan gitme » hama » ask ukte doldurur » atm den makbuz isteyen anarsist genc » lucescu nun konusmak icin fotomac i secmesi » devrimci » suudi arabistan » su icerken domalan insan » vesselam » alonso solis » lake station » seus » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mustafa kemal ataturk » vicdani ret » hala icq kullanan insanlarin bulunmasi » karinca » ernesto che guevara » ne dedene nene de ne nenene dede de » oleceksin kopek » umit davala » abisesque » beziman » otobuste on koltukta sapitan cocuk » gogus arasina canta kemerini sikistiran kizlar » kuzey irak » beklenti » ecce homo