canim sikiliyo sozluk anliyorsun degil mi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. anliyorsun degil mi
  2. canim cicim sozluk
  3. sozluk sana canim feda
  4. cok zor anliyorsun sen
  5. anliyorsun
  6. son gulen sen olacaksin cunku gec anliyorsun
  7. mert sen anliyorsun dimi bu islerden
  8. tam ortasina gelince anliyorsun hayati
  9. canim turkiyemin canim insanlari
  10. sozluk burasi degil mi

© 2008 - uludağ sözlük

canim sikiliyo sozluk anliyorsun degil mi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. canim sikiliyo sozluk anliyorsun degil mi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu canim sikiliyo sozluk anliyorsun degil mi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» senin olmaya geldim » kreator » ahmet karayay » akp nin dunyanin en guclu siyasi parti olmasi » haci yagi » agresyon » ray blanchard » moonshield » wayne static » sokakta yururken onune gelene kufretmek » 2009 da ekonomik kriz ihtimalinin dusuk olmasi » classy goth » yaran entryler » alice cooper » babaanneyle ayni odada uyumak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » euro truck simulator » basliklari bir ters bir duz okumak » tropic thunder » objectophilia » fetullah gulenin amerikada yasamasinin nedenleri » mta88 » ataturk u mu kurtarirsin hz muhammed i mi » halkina kufreden basbakan » sozlukten kiz indirmek » impossible brutality » bakinizlarin bos kalmasi » kadinsilarin omuz omuza organize oluslari » chemical assault » sevgilinin olmesi » hocaya tavir alan ogrenci