canim sikildi kalkin zirve yapalim zirvesi 

kapat
  1. msn üzerinden an itibariyle gerçekleştirdiğimiz zirvedir. saçmalanıp eğlenilmektedir. * *
    (Eldaina, 09.09.2006 22:23)
  2. "ben de ben de" diye bilgisayarın başında zıpzıpladığım zirveidir. *
    (kahvekremasi, 09.09.2006 22:28)
  3. (bkz: o değil de bi rober hatemo vardı noldu ona)
    (barış, 09.09.2006 22:36)
  4. (bkz: kapı gıcırtısına zirve yapmak)
    (palta, 09.09.2006 22:43)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» tanri misafiri » para cokomel egrisi » kansizlik » kayitli uludag sozluk okuru » oyle bir horlamak ki komsunun duvara vurmasi » sevgili » bossek » hayattan sogumak » euro 2008 turkiye aday kadrosu » kadin kumandasi » filiz mericli » cumhuriyet halk partisi » seri eksi oy veren toparlak » 5 hastane dolastirilan yanan bebek » uc maymun » lavinya » yerli erotik dizi ismi onerileri » gripin » the truth is out there » bitki ismiyle baslayip hayvan ismiyle biten ask » bey abi » murat mentes » azot fiksasyonu » avrupa yakasi dursun » anti aliasing » hande kaya » yaran yanlis okumalar » crystal family resort hotel » soray uzun ile acun ilicali farki a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa