canim kelle istiyor 

kapat
  1. bir insanın güç sahibi olan birisini devirdikten sonra içine girecegi istek durumunun söze yansımasıdır. misal olarak, bir şirkette genel müdür olur ve altında çalışan daha önce anlaşamadıgı kişilerin kellesini isteyebilir.
    #986151 (unexpected paradox, 12.12.2006 17:16)

© 2008 - uludağ sözlük

canim kelle istiyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. canim kelle istiyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu canim kelle istiyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nihan » yarim kalmak » hms royal ark in batirilmasi » ibne » enrico experience » vibratore turkce karsilik bulmaca » insanin ozunu irkindan ibaret sanmak » var misin yok musun » zargana » zarkava » rihanna » uludag sozluk » yavsakimsi » kizla mac muhabbeti yapmak » vajinayi bulan erkegin ilk sozleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hertha berlin » molla muhammed ve kul muhammed » mr big » 2008 2009 uefa kupasi c grubu » hayata kusmek » kurtler fasizm yapmaz fasist olan turklerdir » osurunca etegi acilan kiz » demiroren jimnastik kulubu » tu kaka bana » carsi » adana da starbucks olmamasi » edit yapmamis yazar » dalinle masturbasyon yapmak » ho amca » telkin etmek