canim istedigg yaa 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. canim turkiyemin canim insanlari
  2. canim sikiliyor canim
  3. ogretmenim canim benim canim benim
  4. hee canim hee
  5. ah canim vah canim
  6. yok canim sen de
  7. yok canim
  8. vay canim vay
  9. ah canim
  10. me too canim

© 2008 - uludağ sözlük

canim istedigg yaa başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. canim istedigg yaa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu canim istedigg yaa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tipsiz ve cirkin yazarlar silinsin kampanyasi » sonnenlicht » sozlukteki varoslar » lewisite » anastassios kakos » balkona tanga asan aparman sakini » zeytinli rock fest 2008 » puandorg » hangar 18 » yildirim demiroren a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games