candan chante hier pour aujourd hui 

kapat
  1. candan ercetin'in 2003 yilinda cikardigi ve sarkilarin fransizca soylendigi album. Bu albumle ilgilenen kesim genelde memnun kalmamistir ama olsun yinede basarili seslendirilmis parcalar vardir. ayrica albumun turkce meali; candan dunu bugun icin soyluyor.
    #123740 (Antistar, 21.03.2006 21:05 ~ 23.08.2007 09:55)
  2. enstruman secimi ve duzenlemeler itibariyle hic te iyi olmamis, ama o eski sarkilarin hatirina 'rezalet' demeyecegim bir album olmustur. muzikleri kulagi cok rahatsiz etmekte. ama 'parole', 'hier encore' ve 'ne me quitte pas' dinlenebilecek gibi.

sonradan gelen edit: insan dinleyince alisiyormus yaw. hala rezalet gelen sarkilari olsa da, albumun yarisi dinlenilebilir gibi.
    #1302076 (curufinwe, 14.02.2007 08:47 ~ 03.06.2007 22:17)
  3. alır almaz ilk padam padam'ı açtığım ve dinler dinlemez kötü olduğum albüm. kesinlikle dinlenemez. çekilemez. chanson ruhu techno seslerle katledilmiş. edith piaf'tan sonra dinlerseniz intihar sebebi bile olabilir. ben kendimi nasıl tutabildim hayret ediyorum...
    #3257203 (zepoha heampe, 11.04.2008 13:38)

© 2008 - uludağ sözlük

candan chante hier pour aujourd hui başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. candan chante hier pour aujourd hui ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu candan chante hier pour aujourd hui nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cahillikler kitabi » webcam acan kizin cirkin cikmasi » sampiyonlar ligi 2008 2009 sezonu » riva » polyvore com » amazing » al beni yar » sarhos » benjcev » vakur a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games