canakkale gezisi 

kapat
  1. arkadaşlar böyle bir duyuru yapmak yasak mı; bilmiyorum kuralları okumama rağmen çözemedim. eğer uygun değilse herkesten özür dilerim.
    uludağ üniversitesi öğrencileri için:

cuma yı c.tesi gecsine bağlayan gece 12:00 da mediko önünden otobüsler hareket edecektir. sabah çanakkale\'deyiz. akşama kadar şehitlikleri gezip geleceğiz. 2 öğün muhtesem kumanya vardır. 20 kişi lazım. gelmek isteyen arkadaşlarla lütfen görüşelim. gezi de herşey tamamıyle ücretsizdir ve rektörlük düzenlemektedir. her arkadaşı bekleriz.

dervisozdin@hotmail.com dan bana ulaşabilirsiniz.

yarın saat 16:00 da mediko da toplantı düzenleyeceğiz. lütfen gelmeye çalışın anlamlı bir gezi olacaktır.
    #278577 (darwen, 25.05.2006 22:59)
  2. kesinlikle katılacağım bir organizasyon , cok güzel bir gezi olacak .
    #278625 (yamuq, 25.05.2006 23:17 ~ 23:29)
  3. geçen hafta sonu orada bulunmam sebebi ile tüm sözlük yazarlarına mutlaka yapmalarını tavsiye deceğim aktiviye. Eğer iyi bir rehber olursa daha da güzel olan gezidir. rehber çok önemli.
    #278665 (minti, 25.05.2006 23:28)
  4. çok kaliteli rehber var. hemde bi kaç tane var. her sözlük yazarının değil her türk evladının gitmesi gereken yerdir. organizasyon gercekten süper. hiç sorun çıkmayacağını garanti ederim. kim olursa olsun gelsin. öğrenci olamayanlarla da konusuruz öğrenciyiz diye giderler hiç sorun çıkmaz.

mutlaka erkenden cvp verin.
    #278673 (darwen, 25.05.2006 23:30)
  5. (bkz: final haftasına gezi düzenleyen rektörlük)

yukarıda yazdığım sebepten dolayı katılımın yeterli olmayacağını düşüdüğüm gezi.
    #278674 (anthrax, 25.05.2006 23:30)
  6. rehber olarak şahin aldoğan isimli şahsı şiddetle önerdiğim gezidir. geçen yıl yaptığımız gezide bize gerçekten harika rehberlik yapmış ve doyurucu bilgiler vermiştir. kendisi çanakkele muharebeleri ve arazileri konusunda geniş bilgi sahibidir. hatta nisan 2005 sayılı atlas dergisi çanakkale savaşının başlangıcını anlatırken, kendisinden otorite olarak bahsetmiştir.
    #278687 (denizci cakabey, 25.05.2006 23:35)
  7. sözlükten su ana kadar 2 kişinin katılacağı ancak başka yazarların da beklendiği gezidir. henüz kontenjan var.ö.m beklemekteyim.
    #279731 (darwen, 26.05.2006 13:18)
  8. Daha önce gittiğim 4 seferde de 57 alay şehitliğinde gözlerimin dolmasını engelleyemediğim gezi.
    #290952 (fth, 29.05.2006 20:47)
  9. gitmeyenlerin bu geziye katılması önerilir. genellikle okulların sene sonu gezilerinde düzenledikleri gezidir. ama oraya gidildiğinde rehberden alınan bilgilere göre temmuz sonunda bu turların azaldığı öğrenilmiştir. tüm genç nesilde tarih bilincini oluşturmak için çok ama çok iyi bir rehberle mutlaka düzenlenmesi gerekir. sadece sene sonlarında değil her zaman. çünkü çanakkale savaşları ile ilgili hiçbir şeye zaman sınırlanması konulmamalı/konulamaz.
    #291112 (minti, 29.05.2006 21:26 ~ 22.01.2007 00:14)
  10. uludağ üniversitesinden 2 otobüs dolusu öğrenci ve 1 otobüs dolusu öğretim üyesinin katıldığı gezidir. yerinde öğrenmek çok başka olmuştur. duygusal anlar yaşanmıştır. 16 yaşında şehit olanlar ve diğerleri için saygı duruşu yapılmıştır.
    #295149 (darwen, 30.05.2006 22:39)
  11. çoğu lisede , öğretim yılının ikinci döneminde , en az üç günlüğüne gerçekleştirilen sosyal bir faaliyettir .

(bkz: çok gezen mi bilir çok okuyan mı)
    #491506 (Gerko, 03.08.2006 06:24)
  12. (bkz: kapadokya gezisi)
    #491513 (Gerko, 03.08.2006 06:32)
  13. lise öğrencilerinin geziye içki getirerek kendi çaplarında olaya eğlence kattıklarını sandıkları gezi .
    #3153624 (paraisorey, 17.03.2008 16:22)

© 2008 - uludağ sözlük

canakkale gezisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. canakkale gezisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu canakkale gezisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» alisamadim » kopek olduren icip uzun yasayacagini sanan tip » 934 tane fake hesabi olan yazar » lunokhod » zeynep gunay » nada » the jester race » tum insanlarin ciplak yasamasi durumunda olacaklar » internet kafede uludag sozluk okuyan birini gormek » ahmet karayay » yeni uuser olacaklara nick onerileri » ilginc koy adlari » firca kayma faslinin tam ortasina hapsirmak » ayar almak » msn » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bosa cikmis volkan demirel bakisi » sahin k ile karsilasinca sorulacak ilk soru » george mikan » bir ahmet yildiz olmedi vardi noldu ona » korkuyoruz » itu sozluk » golge haramileri » toplu emo katliami » dindarlara kin gutmek » yeni uyelerin sozlugun icine etmeleri » noktadan sonra bosluk koymamakta israr eden yazar » will you still love me in the morning » yarim derdini ver bana » hayatta kendine ait tek dogrusu olmayan insan » anima