can weza 

kapat
  1. aynur dogan'ın sesine her zaman ayrı bir hayranlık beslemi$imdir..hani ne söylese dinlerim gibi..bu türküde arada sadece zılgıt ile seslendirilen bir bölüm var, insan sesi ne kadar güzel bir $ey diye dü$ündüm..bir de kaval üflenen bir bölüm, biraz mixlenmi$, elektro alt yapı konmu$ ama türküyü katletmekten ziyade daha bir güzel yapmı$..giri$indeki ve sonundaki solosuna bittiğim..

ayrıca;

$u an bunları yazıyorum ve halay çekiyorum biliyor musun?
    #3679820 (alwayssleepy, 17.07.2008 23:34)

© 2008 - uludağ sözlük

can weza başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. can weza ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu can weza nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sumeru » terbiyesiz yazar » aglamak » yasamak bir sanattir » ilk cinsel deneyimini yasamamis insan » tabutta yarim vole » bal porsugu » schenardi » fenerliyim ama tedavi goruyorum » gloria golf resort » yaran yanlis okumalar » kufretmek » msn iletisine yalnizim yazmak » hincal uluc » bionic » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zall in eksisozugu satin almak istemesi » zall misin yok musun » cim hokeyi » photoshop lu fotograflarin moda olmasi » zehir » akp liysen akp li gibi konus » filmkolix » seri eksi oy veren ibne » carriye roxalina » sozluk hayattir » coco loco » insanin ozunu irkindan ibaret sanmak » endise » milli egitim bakanligi bursu » unutma