can sikici olaylar 

kapat
  1. türkçe karakter kullanamamanında bize yapmış oldugu iyilikle olaya giriş yapayım.

part-1 : felç olan anneannem ve ona bakmakta olan teyzemlere kafayı takan ruh hastası bir alt komşuları var. yere çatal bile düşse aşşağadan yukarı vurup huzursuzluk yaratıyorlarmış. -ki teyzem hayatta ses yapmayacak bir insandır- bu kakavan, cadaloz kadın birgün teyzemin önüne kesip ağır hakaretlerde bulunmuş. zaten işe gelip giden ve birde anneannemin hastalıgıyla uğraşan teyzem hiçbirşey demeden susmuş. 1 hafta sonra sıf gıcıklık olsun diye polisleri çağırmışlar akılları sıra suç üstü yakalayacaklar.

dedeminde vefat ettigini, onlara sahip çıkacak kimsenin olmadıgını düşününce istanbul'dan kalkıp ankara'ya gidip ağızlarına sıçtıktan sonra gönül istanbul'a gelmek geliyor içimden de neyse..

part-2 : 1 haftadır yapacagım yapacagım dedigim bir iş var ve hala yapamadım felaket canım sıkılıyor.
    #1400914 (nietzsche, 11.03.2007 21:47)
  2. sürekli eylem halinde olmak!bu, su günlerde cok canimi sıkıyo. durmak istiyorum sadece durmak,uyanirken yapmam gerekenlerin listeler halinde beynimden akmasını durdurmak, eylem olarak sadece yercekimine karsi olmak istiyorum.hayat canimi sikiyo, hayat degil de olmasi gerekenler daha cok canimi sikan.
    fazla sıkılmanın sonucu olarak
    (bkz: mutsuzluk)
    #3720250 (godot yu beklerken, 25.07.2008 20:10)

© 2008 - uludağ sözlük

can sikici olaylar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. can sikici olaylar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu can sikici olaylar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hukuksal danisman » biz ettik sen etme lucescu » kan zehirleyici gazlar » musebbek » carsi » transatlantik egilimler » ahmet yildiz olmedi vs bebek okan » kimya diliyle olum » yaran yanlis okumalar » kadinlari cekici yapan detaylar » kara gozlum » sisman ama mutlu olmak » hinterland » cazir cozur » besiktas a teknik direktor onerileri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ataturk u seven sozluk yazarlari » amat » kahverengi kusak » ncldlbz » kudret » light » yaran msn iletileri » ilginc diyaloglar » yipyip » azrail e soylenecek sozler » uuserlarin cuma namazina gitmeme sebepleri » kadin dedigin budur » ev arkadasinin hastalanmasi » fahiselerin botanik tinili takma isimler secmesi » bayram sabahi