can guney 

kapat
  1. ayna grubunun gitaristi. ayrıca grup dışında kendi solo çalışmalarıda olmuştur.kendine has stili ve müzik yapısı dinlenmeye değerdir.ayrıca çok iyi bir gitar hocası.

http://www.canguney.com
    #213171 (kurabiyecanavari, 05.05.2006 14:15)
  2. kadıköy bahariye caddesindeki kilisenin hemen arka sokağında gitaristanbul isimli bir müzik mağazası vardır.
    #2459284 (joe satriani, 11.10.2007 23:43)
  3. türkiye'nin iyi gitaristlerinden biridir kanımca. süratlidir. tarzı da tipi de malmsteen'i andırır.
    #3708703 (johnnyturhan, 23.07.2008 18:10 ~ 18:11)

© 2008 - uludağ sözlük

can guney başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. can guney ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu can guney nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gece karanlikta cukumu optum sevdicegim diye » pirskirin » entrylerin silinme ve canlandirilma hizi » senin olmaya geldim » serdar ortac tarzi dans » iki esli ustegmen » yusuf simsek » universiteye minibusle giden insan » 1 gun gecti unutamadim seni » akp nin dunyadaki en teslimiyetci parti olmasi » deniz aslan » uzun kot etek giyen turbanli » burak erdogan » dolmustaki yasliya yer verirken kariyi kizi kesmek » mac izlerken dusunulen soruyu cevaplayan spiker » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » acc » ince uzun parmakli zarif eller » metro turizm in kasar hostesleri » 7 turbanlinin birlesip huh cekmesi » alkollu halde araba kullanmak » yabancica » tatar yayi » cezayir in kurulusu » beyaz melek » isvicre » gokhan gonul dostlari » mimar sinan guzel sanatlar universitesi » the four horsemen » nefes alamamak » anket sozlugun velinimetidir