can erdem 

1. beşiktaş paf takım oyuncusu olan 1987 doğumlu genç futbolcu. boyu 1.90'dır. stili ise luca toni'ye benzetilmektedir.a takım formasını ilk kez, 4 subat 2007 gaziantepspor besiktas macinda 85.dakikada oyuna girerek giymiştir.
    (fowler, 04.02.2007 18:04 ~ 18:08)
  2. kocaelispor un 1 yıllığına beşiktaş'tan kiraladığı santrofor..
    (KALAMARA41, 10.08.2007 22:47)
  3. besiktas'ta üzerine fazlaca düşülen genç santrafor. kocaelispor'da yeterince süre alabilir lakin ben bir ışık göremiyorum.
    (nicomedian, 11.08.2007 12:27)
  4. 2007-2008 sezonunda fazlaca çıplak gözle izleme fırsatı bulduğum 1.88'lik genç oyuncu. koşuyor, basıyor, kafa topu bırakmıyor, vücudunu çok iyi kullanıyor, boyuna göre inanılmaz derecede hızlı*, yine boyuna göre oldukça teknik, en önemlisi bitirici. "peki bu adam neden real madrid'te değil" seslerini duyar gibiyim. efendim, daha tecrübesiz. nerede vuracağını, nerede pas atacağını pek kestiremiyor. bu sezon kocaelispor'da oldukça süre aldı, çoğunda sonradan oyuna girdiği 24 maçta 5 golü bulunuyor. 20 yaşındaki genç, gelecek vaadeden bir oyuncu için iyi bir oran diye düşünüyorum. herkes hakan şükür'e veliaht istiyor. veliaht çok, önemli olan bulup, yetiştirmekte.
    (suruden ayrilan idealist kuzu, 09.05.2008 23:11)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ozgur sozluk » o degil de bi emmanuelle vardi noldu ona » uc maymun » ani atlatmak » ucler » cakmakla sigara yakayim derken dunyayi yok etmek » lokum diyor lokum » turk ruleti » sebnem ferah » giyinmesini bilmeyen hatunlar » 14 mayis 2008 cavs celtics maci » islam in hosgorulu olmamasi » emekli moderatorler » sensible soccer » hava soguk » 34 mmt 09 » yamuq » color bar » davutsu » tabu diyaloglari » disari cikmadan once tuvalete girmek » annihilator » osmaniye nin tarihi eserleri » devrimci » kurtaj » isvicreli bilim adamlari » delicay kalesi » revelations » yalnizlik a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa