can dundar ve ergenekon 

kapat
  1. ergenekon çıktıgından beri insanların kimlikleri degişmeye başladı. sürekli gergin, tehdit kokan yazılar yazmaya başladılar. buna en son örnek can dündar dır. romantik kalemi şu an degişik uslupta, kah savcıya salvolar yapıyor kah hükümete ama aşagıda linkini verdigim yazısında bahsettigi, " asırlık hesaplaşma " cümlesi acaba kendi kimliginin deşifresi mi? 1 asır önce ne oldu? ve kimlerle kimler arasında oldu? bugüne neden uzan dı? kim kimin varisi, bir açıklama yapması gerek herhalde, ben kendisinin ittihatcılıgı kast ettigini ve bugün tasfiye edilen gücün ittihat terakki uzantısı oldugunu biliyorum, kendisi de açıklarsa güzel bir iş yapmış olur tahminindeyim.

http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=174485
    #3614498 (sivil inisiyatif, 03.07.2008 16:06)
  2. bir gazeteci ve heryere kon olarak nitelemiş olduğu soruşturmaya benzeyen şey.
    #3614524 (pablo escobar, 03.07.2008 16:12)
  3. (bkz: geri vites)
    #3614535 (semensima, 03.07.2008 16:15)

© 2008 - uludağ sözlük

can dundar ve ergenekon başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. can dundar ve ergenekon ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu can dundar ve ergenekon nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zuvvar » fahiselerin botanik tinili takma isimler secmesi » sac dokulmesi » at avrat braveheart » aktutun saldirisinda 62 askerimizin oldugu iddiasi » daniel guiza nin turkiye de gol krali olmasi » var misin yok musun christina aguilera » lost un en guzel bayani » fatihkul » aptal cirkin kisa boylu sisman ve esmer » ilk once kim istifa edecek » balik burcu erkegi » surdin » esens » rock station » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turkut » asosyal metalci cocuk » 80 lerde cocuk olmak » imam hatip liseleri » akil ile masturbasyon yapmak » sari cizgiyi gecmek tehlikeli ve yasaktir » iyi aksamlar lan haberleri veriyoruz » pilavi elle yemek » kan zehirleyici gazlar » benjcev » filmkolix » bir canim var al senin olsun » kara donlu kefere » yeni baslayanlar icin yeni baslamak » ho amca