can artam 

kapat
  1. f1 hariç tüm kategorilerde başarıyla yarışmış ve halihazırda yarışmakta olan, formula 1 e ayak basması an meselesi olan başarılı pilot.
    #321366 (kemalettin şentürk, 06.06.2006 04:28)
  2. 30 haziran 1981 doğumlu. yeteneği ölçüsünde başarılı olduğu söyleniyor ama tabii bilemiyorum ben öyle mi değil mi.

http://www.canartam.com
    #1332310 (bahdeniz, 21.02.2007 23:47 ~ 23:48)

© 2008 - uludağ sözlük

can artam başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. can artam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu can artam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yilmaz ozdil in 5 temmuz 2008 tarihli yazisi » unlulerin en rezil anlari » ataturk cumhuriyettir » amd kullanan siradisi yazar » volgograd » perihan magden » hayriye altini » yaran msn iletileri » entry ve nick uyumu » ridvan nistelrooy a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci