camus 

kapat
  1. (bkz: kamus)
    (child, 31.03.2006 22:05)
  2. (bkz: albert camus)
    (meister writer, 11.08.2007 01:21)
  3. camış kelimesinin kastamonu ve çevresinde söylenişidir camuş.
    (sayincevizkabugu, 11.08.2007 01:22 ~ 01:27)
  4. bir cins yaban sığırı.
    (madmare, 15.12.2007 01:51)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» engin ardic » ana avrat sovmek » bunyan in tarihi eserleri » husnu yalinkilic » beyin engelli » ben gideyim » ivan klasnic » cemetery gates » 15 05 2008 tarihli penguen kapagi » bir seyi unutmamak icin yapilacaklar » mehmet ali erbil » ankara buyuksehir belediyesi » avrupa yakasi dursun » bizkacparayiz com » aczimin giryesidir » bos isler bakani » topuklu ayakkabi ile yuruyuse cikan bayan » uc maymun » avrupa yakasi » huseyin hatemi » omer seyfettin » makine otomatik calisiyorsa elle mudahale etmeyin » children of bodom » space » yaran wc kapi arkasi yazilari » kuyular icindeyim » yanlis anlasilmis sarki sozleri » kirikhan in tarihi eserleri » yalandan da olsa a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa