camping 

kapat
  1. counter strike, call of duty gibi oyunlarda pusmaktır. bazı serverlarda camping yapanlar cezalandırılır.
    #2864094 (notrinova, 19.01.2008 21:14)
  2. cs oyununda headshot olayından sonra en zevkli şey. evet camping olayı zevklidir ama bir müddet sonra oyunun tadını kaçırır.
    #3715891 (firsatci kerim, 24.07.2008 23:16)

© 2008 - uludağ sözlük

camping başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. camping ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu camping nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» loose heart » circle of cysquatch » sazan » msnden devam edelim » tnevel » the truman show » pike tas » opera » eski sevgilinin numarasini ezberinden silmek » yaran fotograflar » fm 2007 » cullinan elmasi » capillarian crest » oruc tutmuyorum ama karnim ac » the rain song » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » canli canli kiyma makinesine atilan inek » iron maiden » evlenince bir cift ayakkabi mi olacagiz » turk kizlari » ttnet » uyurken baskina ugrayan teroristin dusunceleri » moral bozmaya calisan tiplerde gozlenen rahatlik » bilal erdogan in aktutunde askerlik yapmasi » system error » sir isaac » are you technical director » within temptation » dan dan » bir vampirin gunlugu » melankoliye baglamak