camide kralice protokolu 

kapat
  1. **
    ingiltere kraliçesi elizabeth'in camiye götürülme olayıdır. başörtüsünü takar, sessizce oturur, etrafa bakınır ve kuran'ı dinler.
    #3399273 (prisoner, 15.05.2008 08:55)

© 2008 - uludağ sözlük

camide kralice protokolu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. camide kralice protokolu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu camide kralice protokolu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» all my loving » istanbul un en guzel semti » marmara universitesi dis hekimligi fakultesi » mulkiye » yeni baslanilan is yerinde sizden sene gecme » sozlukteyken cisin gelmesi » kucuk kizlari gorup uzulmek » kemal was gay » ask tuketir » emekli calisanlarin maaslarinin kesilmesi » politika dergisi » yazarlarin aslinda demek istedikleri » ilk deniz ucaklari » otuz kupona alinmadi bu vatan » ask ukte doldurur » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » lumpen burjuva » ask nazlanir » porshe gibi tasarlanmis elektrikli ev aletleri » dunya evi » yavuzhan » seus » night ark » turbanin altina giyilen bere » apollonia » murad kucuk » bana bir koca lazim o da bu gece lazim » aysun kayaci » ergenekon cetesi » yozlasan halkin vahim durumu » polat alemdar in herkesin hatirini sorucam bakisi