cambridge 

kapat
  1. ingiltere'nin bir kenti.

(bkz: cambrigde universitesi)
    #535570 (6.4.r.1.$.h, 13.08.2006 19:39 ~ 19:53)
  2. ingilizceden ingilizceye bir sözlük ismidir. (bkz: cambrıdge advanced learner's dictionary)
    #535614 (echo, 13.08.2006 19:51)
  3. boston da bir semt.
    #3258199 (doctrine, 11.04.2008 18:34)

© 2008 - uludağ sözlük

cambridge başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cambridge ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cambridge nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ask konusur » arkadasinin ensesine saplak atan penguen » sozumona » anneanneden duyulan atasozleri » the mamas and the papas » haydi ic de cay koyayim » leonce ile lena » omer hayyam » mehmet ali birand » insanlari super kahramana donusturen bocekler » kemal was gay » what the fuck is that » asansorde bir basina yapilanlar » hexenkessel » basligi altinda onune gelene hakaret etmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bursa sen mi buyuk ben mi buyuk » kuru mahmut efendi kahvecisi » ilk hava gemisi » dikkat abdestiniz bozulabilir » sinuzit agrisi » ibu sozluk » otuz kupona alinmadi bu vatan » bilgi yonetimi » tretuvar calismasi » amigurumi » vicortus » cocuklukta sabah ve aksam sut icme rituelleri » emekli calisanlarin maaslarinin kesilmesi » yaran diyaloglar » sozlukteki yobazlar