cambo 

1. uludağ sözlüğün yeni yazarı.sanat hakkında yazılarını okuyabilirsiniz.
    (cambo, 14.01.2007 00:05)
  2. üçüncü nesil yeni yazar, hoşgelmiş.
    15 entrysinden sekizi şahıslarla ilgili. dondurmam gaymak ile ilgili "tam bir akdeniz filmi" demesini ise yorgunluğa veriyorum*...
    (jackmartins, 14.01.2007 16:16 ~ 05.08.2007 23:09)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» istinye » bu sozluge entry mentry girmem » bir yabanci dil olarak giyinmek » harikulade » gurgen oz » jason becker » sozlukle ilgili istekler » teb » encam » kralice elizabethin turkiyeye gelmesi » uc paraya oynayan afrikali forvet » laguna beach » serkan cagri » pic » tinercinin elinden bali posetini calmak » karizmatik cevaplar » riza pehlevi » buket tv » ateiste sorulacak tek soru » my moon » ayrilik acisi » bi biskreme verdim » guluslerimizin bedelini oduyoruz » surpriz » topuklu ayakkabi » checkbox » into the wild » angelina grun » bu hulyalar diyarindan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa