cambaza 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. aa cambaza bak
  2. cambaza bak
  3. cambaza canbaz demek

© 2008 - uludağ sözlük

cambaza başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cambaza ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cambaza nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» metalcilerin mekkesi wacken » red star belgrade » elektrikli sandalye mahkumunu o esnada izlemek » celme takmak » mariachi » meteksan » orduevlerini satip karakol yaptiralim kampanyasi » 1 4 yetmedi mi » burdayim » akim trafosu » samy deluxe » yap kurtul » koylulerden ve fakirlerden nefret etmek » beden dersinde takla atamayan kiz ogrenci » bizim de ucak gemimiz olsun kampanyasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ibrahim yattara » oyle kalakalmak » ertugrul saglam kesin gidiyor » sevgilinin eski sevgilisi » nuria bermudez » uyuyan arkadasin alnina yazi yazmak » fenerbahce nin transfer politikasi » coming back to life » manisa kebabi » askerligi istemeyen solcu » bilemiyorum altan » bodrum » saclarini sampuanla yikayan gorgusuz insan » umraniye » ataturk icin aglamak