cam sakizi coban armagani 

kapat
  1. bir armağanın mütevazi şekilde takdim ediliş biçimi.
    #32294 (sıçtırtma lamasına, 22.01.2006 19:22)
  2. küçük olduğunu bile bile verilen hediyenin sıkıntısını bi nebze olsa hafifletmek için söylenen sözler.
    #32297 (tombiş, 22.01.2006 19:24)
  3. kız istemeye gidildiğinde lokum,çiçek,çikolata gibi hediyenin verilişi sırasında söylenen söz.
    #32305 (Mosquito, 22.01.2006 19:31)
  4. çam ağacından sakız alıp, çobanla muhabbet edip bana oralardan hediye getirdiğine göre, yanıma gelirken, kesin dağdan geçti diye düşündüğüm kişidir kendisi.
    #171004 (trablus, 15.04.2006 13:39)
  5. (bkz: sana layık değil ama)
    #171016 (cikarinbeniburdan, 15.04.2006 13:43)
  6. ezik bi hediye veriş biçimi,verilen kişide orman esintisi etkisi yapar,çam kokusu çoban kokusu birbirine karışır
    #486273 (yazıYorum, 01.08.2006 23:46)

© 2008 - uludağ sözlük

cam sakizi coban armagani başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cam sakizi coban armagani ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cam sakizi coban armagani nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» istanbul un en guzel semti » erdal guney » osman pamukoglu » kardes turkuler » insanlari super kahramana donusturen bocekler » hayattan sikilmak » guitar hero world tour » asik olunan kadindan ayrilmak zorunda olmak » hasan kurtulmus » ask devirir » yaran msn iletileri » su icerken domalan insan » turkiyede ziraat muhendisi olmak » 4 luni 3 saptamani si 2 zile » pro lisans » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » wings of god » omer hayyam » hak ve esitlik partisi » yaratiliscilik » sabetayist » karl heinz feldkamp » salma hayek » barack obama » sevgilinin aramamasi » yaran facebook gruplari » sol frame » hire otel » cevir kazi yanmasin » cupcake » ask nazlanir