cam kenari 

kapat
  1. otobus burjuvasinin ikamet ettigi yer. ugruna nice soz duellolarinin yapildigi, nice canlarin yandigi, nice cirkeflere yatildigi yer. ulan aglama, ben otururum koridor kenarina, sahsiyet sahibi ol once.
    #161777 (laz pacino, 10.04.2006 23:03)
  2. genelde eşler hanımlarını anne ya da babalar kızlarını oturtur.
    #161789 (celibon, 10.04.2006 23:08 ~ 12.01.2007 15:58)
  3. özellikle ulaşım araçlarında en çok tercih edilen, camın hemen yanındaki yerdir. kocaman kelli felli adamlar, hanım hanımcık teyzeler bile olgunluklarını bir kenara bırakarak pencere önünü kapmaya çalışırlar.
    #712695 (asiti kaçmış kola, 08.10.2006 22:48)
  4. şehirler arası yolculuklarda, uğruna pek bir tıra$ların döndüğü, buna mukabil, rahatta olan oturma yeri.. yine de, daha biravantajlıdır sanki, yolculuk yapmayı bilmeyen hödükler için. çünkü bu kişiler daha önceden koltuğa oturduğu için, yayılır da yayılır, bacakları kavga çıkartacak derecede açılır; 'yüz-göz allah ne verdiyse' girişme çabalarınızı destekleyecek derecede yayılgan olurla genellikle, cam kenari yerin sahipleri.. cama dayanma, yaslanma, kafayı dayama, kaloriferin ızgarasına ayakları koyma gibi avantajlara sahip iken, yanında oturan masum kişi ise, yanındaki kişiye içinden ''saydırma'' ile meşguldur..
    #1393441 (faidelibilgi, 09.03.2007 19:37)
  5. yolculuk seyrinin mekanı.
    #3276425 (whynot, 16.04.2008 08:08)
  6. uzun yolculuklarda tercih etmediğim koltuk tipi. yanınıza nasıl bir tipin geleceği belli olmaz, mazallah iri yarı bir insan evladı çıkar, sizi o köşeye sıkıştırıverir. bir de çoğu otobüste hala sıcak hava cam kenarından, aşağıdan üfleniyor, insan böyle bir durumda biştikçe bişiyor. koridor olsun, ayağımı dışarı sallandırayım ferah ferah.
    #3276433 (kamasutra denedim begenmedim, 16.04.2008 08:28)
  7. cam bir levhanın herhangi iki yüzeyinin birleştiği çizgi. katana kadar keskindir. elden kaydırılması durumunda hoş olmayan sonuçlarla karşılaşılabilir.
    #3276534 (sirin baba, 16.04.2008 09:43)

© 2008 - uludağ sözlük

cam kenari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. cam kenari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cam kenari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» arsiv » hold on be strong » hakkinda yazilanlarin kotulendigi yazarin huznu » ceza » akdeniz birligi » fethullah gulen abdullah ocalan benzerligi » toplu halde tuvalete gitmek » istanbul » hitch » kutuphane a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci