cam ardindan insanlari izlemek 


kapat
  1. ana cadde üzerinde iş yeri olan bünye eylemidir.
    #1241788 (sadece uykum var, 01.02.2007 12:09)
  2. oldukça keyif veren bir eylemdir. özellikle istanbul'daysan farklı farklı insanları izlemenin tadına doyum olmaz.
    #1241903 (patasana, 01.02.2007 12:59)
  3. eğer içeriyi göstermeyen camsa tadından yenmeyen durumdur.
    #1241961 (dilemme, 01.02.2007 13:21)
  4. camdaki adam.
    (bkz: recep ivedik)
    #1242710 (ncldlbz, 01.02.2007 16:18)
  5. nedense arada cam olmazsa kimseye bakamayacak insanların camın arkasından milleti gözleriyle iyice yiye yiye yapabilecekleri eylem.(acaba arada cam olunca kimsenin onları görmediğini mi düşünüyorlar?)
    #1242933 (tazmaniann, 01.02.2007 17:05)
  6. izlemekte iken akıldan bin türlü düşünce geçer. o tanımadık insanlara bakıp hayatlarını merak etmek, neler yaşamıştır kim bilir demek ve bir diğerine bakıp düşünceleri değiştirirken geride bıraktığın için, içinde ufak bi sızlama belirmesi.. ooof of.
    #2059461 (bok var, 02.08.2007 23:32)
  7. iş yerinizdesinizdir masanızın üstündeki bilgisayarınızın üstünden sokakta yürüyen insanlara bakarsınız. hele ki mevsim sonbaharsa görüntüler daha bir güzeldir. rüzgarın uçurduğu saçlarını toplayan bir bayan geçmektedir önünüzden sizi farketmez bile. bir amca üşümüştür paltosunun düğmelerini kavuşturmaya çalışmaktadır. yaşlı teyzem yaşlılığından olsa gerek ağır adımlarla ilerlemektedir. yirmili yaşlarda olduğu belli olan genç bir yere yetişmeye çalışmaktadır. iki sevgili birbirlerini ısıtıyorlardır. örnekler çoğaltılabilir. ama o camın arkasında sayısız yaşam barınmaktadır, bu kesin olandır işte.
    #4264221 (laves, 22.11.2008 12:18)
  8. cam ardından insanları izleyen zat ergen bir abazan ise mini etekli liseli kızlara bakıp arabada/evde osbir çekmesi mümkündür.
    #4264245 (aytug, 22.11.2008 12:22)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

cam ardindan insanlari izlemek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cam ardindan insanlari izlemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cam ardindan insanlari izlemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cam ardindan insanlari izlemek. Copyrights of the articles are belong to their authors.