calvino 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. italo calvino

© 2008 - uludağ sözlük

calvino başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. calvino ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu calvino nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» diogo » recep tayyip erdogan » bana bagiramazsin diyen sevgili » hicbir iyilik cezasiz kalmaz » gichin funakoshi » yigit ozgur esprileri » bayramda aragonesin elini opmek » hrant dink » galatasaray a on libero adaylari » sosyallesmek icin yanlis insanlari secmek » iade i ziyaret » buyuk gogus seven erkegin penisinin uzun olmasi » yazar olmaktan sikilan yazar » rock muzik dinlerken kafayi sallamak » piercing yaptirip ana babadan saklanmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hayatta keskeleri fazla olan insan » meydanbenim » christina aguilera » can gidiyor » sevistikten sonra soylenecek en aptalca sozler » ozcan deniz kendini cok gelistirdi » jeff buckley » saci makineye vurdurmak » chazsmyr dhuunyl » melankoli » sozlukculerin blog adresleri » 80 lerde cocuk olmak » sumeru » kor savasci » ne mutlu humanistim diyene