calve nin sik birak sloganli reklami 

kapat
  1. calve'nin her duyulduğunda tüyleri diken diken eden bir erkek sesinin mayonez, ketçap ve bunun gibi soslar için yeni tasarlamış olduğu yeni platik şişe reklamı. sloganı da şöyle;
    "sıııık, bırak. sık, bırak. sııık, bırak"

hamiş: adamın sesi o kadar berbat ki, erkek demeye de bin şahit lazım, o derece. hatta ananem bu lafları tam anlayamamış, "ne diyo o öyle" diye bana sordu. "sık, bırak diyo"
    dedim.
    #3228766 (sadettin kanyak, 04.04.2008 13:36)
  2. (bkz: türkçe karakter sorununa takılmış başlıklar)* *

ulan askerdeyim aklımda hala neler var!!
    #3229068 (mirmika, 04.04.2008 15:10 ~ 15:11)

© 2008 - uludağ sözlük

calve nin sik birak sloganli reklami başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. calve nin sik birak sloganli reklami ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu calve nin sik birak sloganli reklami nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» blue screen » mutfak robotu » sozluk yazarlarinin emo sevdalisi olmasi » burdayim » agir misafir » iphone sahiplerinin bunu sozlukte belirtme ritueli » bir cinsel aclik muzesi olarak sol frame » kaspersky nin goruntulemeye izin vermedigi baslik » ziya sengul » uyu demeye geldim » gecenin korunde sut icmek » ders calismasi gerekirken sozlukte takilan aygir » sampiyon olma olasiligi olan takimi tutmak » gericiyseh gericiyih gardasim » lafin koymasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tektekcilik » buyuk meme » dunyanin en buyuk acisi » el camino » il buono il brutto il cattivo » bodrum » ntv muhabiri » adidas superstar » prozac » anti klise timi » seinfeld » kavak yelleri » ateist sehit olur mu sorunsali » kerameti kendinden menkul » bakkaldan orgazm sigarasi istemek