call of duty4 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. you can call me al
  2. on call
  3. the call
  4. call any
  5. when you call my name
  6. call of
  7. whenever you call
  8. this is a call
  9. call me
  10. call call

© 2008 - uludağ sözlük

call of duty4 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. call of duty4 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu call of duty4 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bana bir masal anlat baba » istanbul un en guzel semti » yarin cok gec olacak » bizar sanrilar » the beatles brotherhood » kuresel krizden uretimi artirip satarak kurtulmak » fee fi fo » medeni cesaret » anti 14 subat timi » loco » arzu caglan » dokunup kacan kucuk cocuk » ranini » isvicre » robert lee yates » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tekrar yasanilmasi istenilen gunler » the zephyr song » sinemada filmi alkislayan gaza gelmis izleyici » derdest » ovulmekten cekinmek » ozhan canaydin tarzi bir centilmenlige sahip olmak » lunokhod » resident evil degeneration » cryptopsy » gokhan saki » usenmeden 10 sn bekleyip defalarca eksileyen yazar » azalmis icgoru » sadus » buffy » insani anlamsizca mutlu eden seyler