calismasi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yol calismasi
  2. hazirlik calismasi
  3. gece calismasi
  4. grup calismasi
  5. ahsabin calismasi
  6. telafi calismasi
  7. kume calismasi
  8. arazi calismasi
  9. taban calismasi
  10. ssg nin microsoft ta calismasi

© 2008 - uludağ sözlük

calismasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. calismasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu calismasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» killers » hayat pokerdir » konusarak halledilemeyecek sorun olmadigini gordum » kanal t » ismail turut fikralarla turkiye yi ciplak sunsun » milli takim futbolcusuna yakisan hatalar » sumuk yemek » ilk defa birbirleriyle bulusacak erkek ve kiz » mustehak » cumhuriyetin tek adam yaratma projesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games