calismalari 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kadin calismalari
  2. egitici kol calismalari
  3. mendel in calismalari
  4. sozlukculerin 007 tv calismalari
  5. aski hissettirme calismalari
  6. sesi hissettirme calismalari
  7. ogretmenlerin seminer calismalari
  8. emek calismalari merkezi
  9. banyoda sac sekli calismalari
  10. yol kenarlarindaki cicek calismalari

© 2008 - uludağ sözlük

calismalari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. calismalari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu calismalari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bana bir koca lazim o da bu gece lazim » kalabalik yerlerde sozluk okuyamamak » yedi jedi birlesip darth vader a girmek » max payne » luksemburg » agzini cart diye yirtarim » discilerden nefret etmek icin nedenler » ask sarsar » 21 inci yuzyilda hala ciplak gezmeyen kadin » sozluk yazarlarinin itiraflari » isci kocasina iftar sofrasi hazirlamayan ev kadini » genpatech » linger » fenerbahce yenilgilerinde ergenekon parmagi » sozlugu karistirmak istemek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » satisa cikarilan ulke » istanbul universitesi avcilar kampusu » 2 ile bolunmeyen tek sayilar » konu komsuya torunum geldi diye hava atan babaanne » ask acisi ceken birine alinacak son hediye » kuantum sifreleme » ankara metrosu nun bir turlu bitirilememesi » porshe gibi tasarlanmis elektrikli ev aletleri » green street hooligans » last fm » stevemcqueen olmak » jet turleri » 24 yasinda ergenlige girmek » sinemada filmi alkislayan gaza gelmis izleyici » gulen karaman