calismak calismak calismak 

kapat
  1. rahmetli iş adamı sakip sabanci' nın pek çok kullandığı hede
    (ulfgar, 28.03.2008 04:21)
  2. sonucu para para para olan eylem.
    (mmrna, 28.03.2008 04:40)
  3. son 2 haftadır hayatımın vazgeçilmez unsuru. komite zamanlarında başıma gelen ve sözlüğe de girmeme engel olan yaşam kazanma mücadelem
    (42084615915626521626735238742, 28.03.2008 12:12)
  4. bir işi başarmanın en kolay yolu. yan gelip yatarak hiç bir hadise olmaz.
    (galapagoslu iguana, 28.03.2008 12:14)
  5. tek çalışmanın yetmediğini belirten ve üçleme gereği hissettiren eylem.*
    (rumpelstiltskin, 28.03.2008 13:33)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sabah sabah kumar oynamak » sozlukle ilgili istekler » cumhuriyet gazetesinin buyuk rakibi » kitab i duvduvani » coca cola » 68 in kirkinci yilinda dolmabahce yuruyusu » cikarinbeniburdan » japa mala » 3 un kerameti » mustapha hadji » cevizin yapragi dal arasinda » sosyalizm ve islam » kuresel isinma var parfum sikmayin » eros » lost » tuvaletten sonra elini yikamayan mevkili yonetici » can almaya gelen azrail e soylenebilecekler » sozumu tutamadim » son iyi oylanan entry » kadinlar sizin tarlaniz gibidir » aykiri dusunce » confidental » on bin feet de kafaya iki kilo baklava dusmesi » tuhh kahretsin » apo ya verilebilecek alternatif cezalar » aile bireylerinden gelen komik sms ler » hurriyet » germanwings » kardelen ayse nin aslinda kar delememesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa