calikusu 

/ 2
kapat
  1. gazi mustafa kemal ataturk'ün büyük taarruz sabahı, karargahta toplanan kurmaylarına özetlediği roman!

şöyle ki: son hazırlıklar hep beraber yapılır ve herkes uyumaya çadırına çekilir; lakin gazi'nin çadırının ışığı yanıktır ve gün doğana kadar da sönmez! vakit gelip de olması gerekenler karargah çadırında biraraya gelince ulu önder: "çok güzel bir roman okudum arkadaşlar..." diyerek söze başlar ve romanı özetler...

büyük taarruzun başlayacağı sabah bile olsa, kitap okumaya ve bildiğini paylaşmaya bu kadar hevesli- bırakın lideri lüderi- insan bile zor gelir be sözlük!
    (Vivendi, 03.05.2008 16:25)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» galatasaray in en buyuk oldugunu dusunuyordum » bir kucuk kadin » cumingsoon » pelajik » azrail ile satranc oynamak » yatmadan once son sozler » kabadayi » adam gibi adam recep tayyip erdogan » vtec » entelektuel sermaye » allah in insanlara bakip bakip eglenmesi » para » kizlara 10 uzerinden puan veren insanlar » insanlar plan yaparken allah yukardan gulumsermis » jessica alba » cerh » b0staf » hazreti muhammed yasasaydi » mezarlikta zengin fakir ayrimi » olursen sorumlusu sensin » sokella olmak » shadowhook » koltuk alti killi olan kizlar » aptal sarisin » www wwwwwwwwww www » 11 mayis 2008 demet akalin hacettepe konseri » kitab i ask » arwen » guzel giyinmeyi marka giyinmek sanan zihniyet a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa