calik a kredi vermeyenlerin tasfiye edilmesi 

kapat
  1. mesut yilmaz tarafından iddia edilmiştir. hani o bildiğiniz iki kamu bankası var ya, daha kimseye yüz milyon dolarlık krediler vermeyen, çiftçiye, esnafa yardım etmesi gereken, işte o yüksek kredileri vermesi devletin oarasıyla devletin malını satın almayı göstermişti bize. işte o bankanın iki serefli yonetim kurulu üyesi bu krediye imza atmayınca, genel kurulda tasfiye edilmiş ve yerine imza atacak iki kişi getirilmiş...

bu da bize neden son günlere kadar kredi bulamadılar sorusunun cevabı. iki ay drenmiş bu şerefli olduğu için yönetim kurulundan tasfiye edilen üyeler. genel kurul da ancak toplanmış zaten...

mesut yılmaz çok mu temiz bir dönem yaşattı bize, tabi ki hayır, ama daha kirlisini yaşamak için getirmediniz değil mi siz bunları?

eğer öyleyse daha fazlasına müstehaksınız...
    #3426086 (hayirli1i, 21.05.2008 10:58)

© 2008 - uludağ sözlük

calik a kredi vermeyenlerin tasfiye edilmesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. calik a kredi vermeyenlerin tasfiye edilmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu calik a kredi vermeyenlerin tasfiye edilmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» benzin fiyatlarinda 10 kurus indirime gidilmesi » pipicik » yilmaz ozdil gibi yazi yazma rehberi » jackass » birak gebersin » biliyor musun kontorum hic bitmiyor » kurumus yapraga basinca gelen citirti sesi » proforma fatura » george soros » costume designer » gumbet » komsudan gelen tabak » fatih sultan mehmet » mystiquewarrior » pastafaryanizm » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » olmeden once soylenen son sozler » elleve mann med bein av stal » milan baros » the truman show » gemological institute of america » roberto carlos » salcali ekmek » bavulu kapattiktan sonra koyacak esya cikmasi » musluman insan laik degildir » tatli hayat » ikuyuzlulugun daniskasi » 4 c kurali » kemal unakitan » april ethereal » gaziantep