cali cirpidir o bakimdan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. o bakimdan
  2. ukalayim ya o bakimdan
  3. estetik bakimdan guzel hareketler
  4. cali
  5. cali kamiscini
  6. deportivo cali
  7. cali horozu
  8. cali adamlar
  9. cali karteli
  10. cali bulbulu

© 2008 - uludağ sözlük

cali cirpidir o bakimdan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cali cirpidir o bakimdan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cali cirpidir o bakimdan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 2008 2009 uefa kupasi b grubu » pgm 301 » theodora » etki » sen asksin » brick top » cemo » hemsehricilik » mustafa pehlivanoglu » yaran facebook uyarilari » lethe » avrupa aslani » bestas » yilmaz ozdil » facebook okey » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » basbug mustafa kemal ataturk » ilginc diyaloglar » babanin sevgisinin anlasildigi anlar » ribozom » adam gibi adam ertugrul saglam » senin tespitin sana benim tespitim bana » bu aksam erkenden yatacagim yalani » olmasa mektubun » komur olmak » nukleer fuzyon » k rock » konusurken tukuren kisinin tukurugunu yalamasi » hayatinda hic budur iste butonunu gormemis yazar » eurobasket 2009 » 7 milyon euro