calgon reklamlari 

kapat
  1. oyunculuğun gercek kesitten bile kotu oldugu,camasir makinamizin resistanına,kirece de sana da şeklinde nidalar yukselmesine yol acan 7.sınıf reklam bozuntuları.
    #107136 (burningfingers, 09.03.2006 11:04)
  2. yıllardır, elinde kireçli bir rezistansla ev kadınlarına, "kullanın şunu yoksa bu hale gelir" diyen doktor önlüklü amcalarla kotarılan reklamlardır.
    #107141 (cikarinbeniburdan, 09.03.2006 11:08)
  3. olay gayet mütevazi bir banyoda gecer..Mavi gömlekli calgonadam gelir..makinası bozulduğu için bithap durumda olan ev hanımı makinasının bir tarafına kirec kactığını ifade eder..Calgonadam makinanın rezistansını eline alıp ev hanımını tehdit etmek suretiyle calgon kullanmaya ikna eder..ev hanımı artık calgon kullanıcağına yemin eder ve reklam biter.
    #1225829 (mojna, 29.01.2007 01:06)
  4. -çamaşır makinem bozuldu!

- evet rezistans ı tamamen kireçlenmiş

- yani !?

-siki tutmuş

- e naapıcam şimdi

- göte giren şemsiye açılmaz, yenisini alıcaksın

- bundan böyle her yıkamada calgon kullanacağım.

makineniz uzun yaşar calgonla.
    #1311993 (vianegativa, 16.02.2007 16:38)
  5. son versiyonunda;
    -iyi günler. Ben Tarkan BAKIRLI, 18 yıldır teknisyen olarak çalışmaktayım. Türkiye de sular kireçli, vs..diye başlar..
    Makinesinin rezistansının-hiç calgon kullanmadığı halde-kireçlendiğini bir türlü reklamın sonuna kadar anlayamayan kadına sevgili Tarkan BAKIRLI nın teknik bilgileri de yardımcı olamaz..Hala "tamburum gıcır gıcır" demektedir. Bilmiyor ki çamaşırlar sürtünerek tamburun kireç tutmasını önler..Sonundan calgon kullanmaya yemin içer ve olay tatlıya bağlanır.
    #1540446 (oldu, 18.04.2007 18:37)
  6. http://www.youtube.com/watch?v=FiiFxwWetrY +
    #2443496 (junior, 08.10.2007 11:36)
  7. (bkz: calgon reklamlarinda oynayan kadinlar)
    (bkz: calgon reklamlarindaki tamirci)
    #3724930 (sacriter, 26.07.2008 17:57)
  8. hepsi birbirinin aynısı reklamlardır.
    calgon önümüzdeki 30 sene reklam çekmese de bu vasat tanıtımlarıyla kafamıza yer etmiştir.
    reklamları hangi şirketin çektiği ise meçhuldür.
    #3725019 (fatihkul, 26.07.2008 18:13)

© 2008 - uludağ sözlük

calgon reklamlari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. calgon reklamlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu calgon reklamlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ilkler yagli gevrek » kene tezahurati » komando beresi » umudunu yitiren asiktan nameler » surrealizm » muslugu actim tipasini taktim » turk kizlari » uzaktan kumandali essek » onkyo » icime hep huzun doluyor » saipsiz » keneden korkmayan kahraman solcu » telegol » mini etek giyen kizin hafifmesrep oldugu gercegi » gecenin guzelligi ustune olsun » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » radyo sol » gunun sozu » dewe » breakfast at tiffany s » basliksiz basa baslik almak » floresans » 4 haziran 2005 turkiye yunanistan maci » subjektif tanim » sehit haberlerini izlerken aglamak » ya ne olacakti » cenevre » bulbulu altin kafese koymuslar bulbul yine bulbul » anadolu karikaturculer dernegi » derste icki icmek » hayao miyazaki