calar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gam calar
  2. cd calar
  3. tekerlek calar
  4. kapi calar
  5. teker calar
  6. mustafa calar
  7. calar saat
  8. denizde calan mp3 calar
  9. calar saatle uyanmak
  10. sayisal muzik calar

© 2008 - uludağ sözlük

calar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. calar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu calar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sarma sigara » kendi derdim yeterken bir de sen dert oldun basima » eskisehir » desifreolmusdisiuuser » anneanneden duyulan atasozleri » keske fener de olsak » asik olunan kadindan ayrilmak zorunda olmak » seriatcilarin devrimcileri keklemesi » breaking bad » metroda kitap okuyan artist » balikesir yurdu » melekler adasi » gozume toz kacti » ecce homo » faati » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bu savasa hayir diyelim » bir kadini kendine asik etmenin yollari » ertugrul saglam » hrant dink » ktu sozluk » sozlugu karistirmak istemek » abidas » leonce ile lena » zvjezdan misimovic » suzinak » erik gerets » hayatin nasil bitecegi degil nasil surecegi onemli » bir boka benzemeyen minimal siir » hala icq kullanan insanlarin bulunmasi » asagipinar tumulusleri