caktirmadan sehadet mi getirdi 

kapat
  1. dün gece flash tv'de gokhan taskin 'ın sundugu gece hattiadlı programdaki yaran altyazı.
    papa huzur duruşu esnasında çaktırmadan şehadet getirmiş ve müslüman olmuş olabilirmiydi?
    e be flash tv sonra da düşünür durursun ben neden büyük kanal olamadım, reytinglerim neden yerçekimine aykırı olarak tavanlarda yürümüyor.
    sen papa'yı canlı yayında islama davet eden bir gokhan taskin 'ı bünyende barındırdıkça daha flash tv olarak kalırsın, bir adım daha ileri gidemezsin.
    hayır altyazı yazarsın, meramını dile getirirsin de adam gibi bir üslup kullanır insan bari.
    hadi papa şehadet şerbetini içti mi * filan de.
    yok efendim papa'yla adım adım müslümanlık de başka bir şeyler de yani.
    ne lan o altyazı, taşak geçermiş gibi.
    #933777 (sozlugesozlukdiyenyazar, 01.12.2006 10:13)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

caktirmadan sehadet mi getirdi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. caktirmadan sehadet mi getirdi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu caktirmadan sehadet mi getirdi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about caktirmadan sehadet mi getirdi. Copyright of the articles are belong to their authors.