cakma olmak kaydiyla 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cakma converse cakma adidas ve cakma levis uclusu
  2. facebook ta cakma unlu olmak
  3. ders kaydiyla ilgili bilgimiz yok
  4. cakma converse cakma fenderle konsere cikan grup
  5. cakma x5
  6. cakma ufo
  7. cakma msn
  8. cakma cuk
  9. cakma
  10. cakma bkz

© 2008 - uludağ sözlük

cakma olmak kaydiyla başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cakma olmak kaydiyla ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cakma olmak kaydiyla nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tuna kiremitci band » topraktan yaratildigina inanan angut insan » tirsinti » kurt ve turk fasistleri » pur blanca » tabutta rovasata » gay » i love you zico » dungeon siege » make it right » tuvalete en son kim girdi sorusu » fenerbahce basliklariyla keyif yapmaya calismak » 8 ekim 2008 bursa death magnetic tanitim partisi » vicdani ret talebinin askerlikten sogutma olmamasi » juande ramos » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » the unforgiven » sehit verince sevinen serefsiz » if i go away » t bag » somewhere over the rainbow » aksamdan kalan mesgale butonu » my twin » jandarmanin sirinler koyune baskin duzenlemesi » 12 temmuz 08 wladimir klitschko tony thompson maci » facebook ta ulkenin basbakanina hakaret etmek » toru topu 7 nota var kac ayri beste yapilabilir ki » ucak gemisi yapmak » zeki kayahan coskun » arkadas uyurken onun alnina yazi yazmak » askere gitmeyi reddetmek