cakma entelektueller 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cakma converse cakma adidas ve cakma levis uclusu
  2. stv nin devsirdigi entelektueller
  3. cakma converse cakma fenderle konsere cikan grup
  4. purolu fularli top sakalli entelektueller
  5. cakma
  6. cakma x5
  7. cakma msn
  8. cakma bkz
  9. cakma cuk
  10. cakma kot

© 2008 - uludağ sözlük

cakma entelektueller başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cakma entelektueller ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cakma entelektueller nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kuran i kerim » alphawezen » en son gordugun gibi hatirla » webmasterlar icin kaynaklar » facebook ta ulkenin basbakanina hakaret etmek » bjk » 19 ekim 2008 galatasaray trabzonspor maci » bir seyin olmamasinin getirdigi tekrar gereksinimi » ronaldinho aziz baskanim beni al diye haykirdi » eski sevgiliyi aramak istemek » ohsss » aykan ilkan vs burak gurpinar » nokia n73 music edition » alma besiktas in ahini cikar aheste aheste » avustralya da erkek arayan 100 bin kadin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yazarlarin hepsi kadin olsa acilacak basliklar » cilavuz koy enstitusu » dolunay caddesi » kucuk bir zafer kazanmak » tsk nin karsisinda duran tek gucun pkk olmasi » vakko » unutulmayan melodiler » uludag sozluk moderasyonu » bir gecede sigarayi birakmak » ellen » lorik cana » seyyar pilavci » sorun kurdun kendisidir » dengeli beslenme » meltem taskiran