cakalsin sanki 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sanki
  2. sanki kim ne
  3. sanki sen
  4. bok var sanki
  5. cok lazimsin sanki
  6. top patladi sanki
  7. sanki dergi
  8. ne olurdu sanki
  9. sanki bedava
  10. sanki beni sikiyorlar

© 2008 - uludağ sözlük

cakalsin sanki başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cakalsin sanki ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cakalsin sanki nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» seri eksi oy veren galatasaray timi » umit davala » suratina top carpip olen twigy terlik maskotu » guiza ne la » kemal unakitan » dshe teamsah » kemal belgin » the secret » dille sinek yakalamak » jackson avelino coelho » tek elle araba durdurmak » lucarelli99 » donerci sadik usta » asirlara meydan okuyan sozler » uludag sozluk vs itu sozluk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nickelback » moderasyonun erkeksi gorunen kadinsi tavirlari » hunharca isemek istemek » are you technical director » siberian divide » keops piramitlerini ucurmak » prison break » sezen aksu » seri caylak yapan ibne » kanla abdest alanlar » hani oralar bbg eviydi » demleme cay » neyzen tevfik » trabzonspor un sampiyon olma ihtimali » maxim tsigalko