cakallar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cakallar vadisi
  2. bozkurtlar burada cakallar nerede
  3. bozkurtlarin oldugu yerde cakallar barinamaz
  4. bozkurtlarin gezmedigi daglarda cakallar gezer
  5. polemik yaratmak icin can atan cakallar
  6. zindan da bozkurt terler cakallar neden hurler
  7. parasi olup da fakir taklidi yapan cakallar

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» karsilasilan sevgiliyi kucaklayip donduren erkek » alkis baslatma algoritmasi » super kahramanlarin hep amerika dan cikmasi » the house cafe » ferhat gocer » reha muhtar » mujde ar » turkler e kultur soku » cornish game hen » surempozisyon » med cezir » chuck taylor » turkstudent net » adindan dolayi bir erkekten tiksinmek » bugun sigarayi yasaklayan yarin laikligi yasaklar » kulaktan kulaga » diyalektik materyalizm » kirk bakireye tapmaya bal yanaktan tatmaya geldim » soner yalcin » meyhane » vera lynn » sevismeyi odul veya cezaya indirgemek » burcu » fatih terim in ingilizcesi » gerdek gecesi soylenecek sarkilar » sevisirken dinlenecek sarkilar » kapali mekanlarda sigara icme yasagi » orlon kazak » lost eden a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa