cakalcarlos 

kapat
  1. daha önce hoşgelmiş, şimdi yeni nicki ile tekrar hoşgelmiş yazar.
    (thedewil, 23.12.2006 02:28)
  2. tek türkçe karakter bulunduran nick benimki mi diye düşünen yazar. *
    (çakalcarlos, 29.12.2006 16:04)
  3. tek türkçe karakter bulunduran nick seninki değil diye düşündüren yazar.

(bkz: eşşağan ala gazuğu)
    (bkz: ümit)
    ...
    (thedewil, 29.12.2006 16:06)
  4. bu sefer de üye oluş esnasında hani türkçe karakte kullanmayınız uyarısı vardı diye düşünmeye başlayan yazar.
    (çakalcarlos, 29.12.2006 16:08)
  5. bu sefer de üye oluş esnasındaki türkçe karakter kullanmayınız uyarısı, sonradan nickini değiştirtenlerde geçerli değil düşündürtmeye başlatan yazar.
    (thedewil, 29.12.2006 16:09)
  6. tanıdık bir nicki var sanki eskilerden gelirmiş gibi.
    (gwaihiri, 06.01.2007 04:26)
  7. uçuğuna küfreden kuzendir. geçmiş olsunlarımı yolluyorum karşı daireye.
    (populizmin köküne kibrit suyu, 14.04.2007 15:57)
  8. çakalım karlosum.. kuyudan çıkmış güzelim..
    (ovov, 30.09.2007 01:49)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» getirmebenioraya » ana avrat sovmek » fethi okyar » trainer » turkiye kalkinma ve dayanisma vakfi » asik olunan kadindan ayrilmak zorunda olmak » revelations » brandon lee » uludag universitesi muzik festivali » haziran » kucukken annenin evdeki sekerleri saklamasi » shamrain » haydi hayirli tiraslar » babanin sinavin nasil gectigini sormasi » alanya ayse melahat erkin anadolu lisesi » turkuculerden yaran aforizmalar » var misin yok musun da ilk teklifi kabul etmek » ilber ortayli » her konuda saka yapabilme hurriyeti » suicune » adana muzesi » yanlis cikarilan gunahlar » why do you love me » ben leyla olmusum kimin umrunda » yesilcam » davidoff » ataturk un sovalye olmamasi » cakmakla sigara yakayim derken dunyayi yok etmek » eski sevgiliden gelen mesaj a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa