cakal ev arkadasi 

kapat
  1. vardir efendim boyle karakterler, ogrenci evlerinin olmazsa olmazlarindandir. bulasik yikamaz, yemegin yapilmasina karismaz ** fatura ve kira gunlerinde annesini ozluyecegi tutar, yada kiz arkadasinin dogumgunu falan olur, bi sekilde arazi olur. ev icin bisey gerektiginde "haci valla param yok be" edebiyatı yaparken ertesi gün adidas'tan 200 ytl'lik ayakkabı alıp "bak lan, ayakkabı aldım kendime" diye karsiniza cikabilir. insani yoldan, dinden ve imandan çıkarabilir. uzak durulması gerekir.
    #1860540 (schizo, 04.07.2007 00:43 ~ 00:53)
  2. gunun birinde kendisini kapinin önünde bulan ve fellik fellik ev arayan kişidir.
    #1860545 (mulayim, 04.07.2007 00:44)
  3. genelde 4 yilda 20 ev degistiren ibnetorlardir.
    (bkz: bizdede cikti bitane)
    (bkz: al birini vur otekine)
    #1860609 (enginar, 04.07.2007 00:57)
  4. bulaşık yıkama sırası ona geldiğinde hep hastadır bu. alışveriş yapılacağı zaman parası yoktur, "siz verin, ben sonra veririm" der. evi temizlemek şöyle dursun, tuvalete sıçmasını bile beceremez.
    #3405305 (sadettin kanyak, 16.05.2008 18:12)

© 2008 - uludağ sözlük

cakal ev arkadasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cakal ev arkadasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cakal ev arkadasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» blood mountain » benim hayatim » internetten kontor yuklek icin yapilan diyaloglar » fethullah gulen » toyota corolla » lucarelli99 » dpu sozluk » tadinda birakmak » yengec burcu » kim olursan ol yine gel » surrealizm » trumanshow » ucurtma avcisi » turk rock gruplarina turkish nirvana denilmesi » ask » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » onikiortaliharitametoddefteri » the secret » her seyi birakip gitmek » mila kunis » cullinan elmasi » erkeklerdeki dusunce ozurlulugu » yasayi dolanmak » var misin yok musun doruk » cnbc e » bir hakan balta ya sap olamamak » mesut ozil » tebrie etmis » saboo » samandira tesisleri » marti etinden doner yapmak