cahiller cesur olurler 

kapat
  1. iddiali bir laf bu aslinda, yazdiktan sonra farkettim bir bataklik oldugunu.

kastedilen bilgiyle artan korkudur mevzumuzda. ne kadar cok bilirse insan, o kadar da cok korku biriktirir. cahillik oyle mi halbuki? elektirigin olduren bir sey oldugunu bilmeyen birini sokun dusun altina, verin sac kurutma makinesini. gulecektir elinizden alirken bir sey verdiniz diye ona. ya da okyanustasiniz bir teknede, yaklasmakta olan firtinayi ogrenmissiniz az evvel, siz paniklerken icten icten tayfanin nesesi yerinde.

kelege mi geldik diye gecmiyor degil aklimdan arada! sahi kahramalar kimlerdi ovgulerle yucelttigimiz?
    #2600468 (narpiz cigneyen yilki ati, 17.11.2007 16:03)
  2. (bkz: hangi kabloyu kesicez lan?)
    #2600772 (brklky, 17.11.2007 17:39)
  3. ama... diye devam etmesi muhtemel cümledir.
    lakin inançları uğruna ölenler tarihte hep cesur olarak anılmıştır.
    #2600777 (amac sadece yasamak, 17.11.2007 17:41)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

cahiller cesur olurler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cahiller cesur olurler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cahiller cesur olurler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cahiller cesur olurler. Copyright of the articles are belong to their authors.