cahiliz bilmiyoruz kurduz 

kapat
  1. kırsal kesimdeki kürt vatandaşlarımızın yeni birşey öğrendiklerinde boynunu büküp söyledikleri söz öbeği.

sene 2001 yer varto'nun taşlıkaya köyü askerim, ğebat abi diye bir korucuyla onun deyimiyle şeher sigarası* içip muhabbet etmeye çalışıyoruz, keleşte* bir kasatura yardımıyla dikenli tel kesme olayı var, onu öğretmeye çalışıyorum. neyse öğrendikten sonra çocuk gibi sevindi adam ve ben ''cahiliz bilmiyoruz kürdüz'' lafını ilk kez duymuş oldum. tuhaf geldi ilkin. evet maalesef insanlar yapamadıkları iyi şeylerden cahiliz bilmiyoruz kürdüz diye kaçarak teselli buluyorlardı. veya yaptıkları kötü şeylerden... hiç unutmam bir 23 nisan günü hasköy ilçe jandarma karakolundan zptlerle çıkıyoruz ilçe merkezindeki tören alanından geçit yapacağız, 2 tane ilkokul çocuğu zpt' yi taşlamaya başladı. benim zerre umrumda değil zpt' nin taşlanması, bir an önce bitse de gitsek derdine düşmüşüm. ama taşıt komutanı uzatmalı dinden imandan çıktı. zpt' yi durdurttu indi aşağı, tuttu çocuğu, biri uzatmalıyı tutmaya çalışıyor öbürü çocuğa olm manyakmısın panzer taşlanır mı vursalar babanın kesesinden gidersin diyor, tabi çocukcağız abey ''bilmiyoruz cahiliz kürdüz'' diye ağlıyor. allah'tan araya girdik de bayram bayram tatsızlık çıkmadı. örnek çoktur mesela bir arkadaşım mardin' e sınıf öğretmeni olarak tayin oldu ona da demişler. tuhaf...
    #3419653 (sirin baba, 19.05.2008 22:09 ~ 22:11)

© 2008 - uludağ sözlük

cahiliz bilmiyoruz kurduz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cahiliz bilmiyoruz kurduz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cahiliz bilmiyoruz kurduz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eczane kokulu idrar » eki eki » herkes kendinde olmayani ister » kafede yiyisen ciftleri ayiran garson » atipik psikotik bozukluklar » ne yaptim biliyor musun » sappho » izmir de denize ciplak giren kiz » uvjb » michelle marsh » julius wilhelm richard dedekind » ciplaklar kampi uyari levhalari » sonic syndicate » dam ustunde uyuyakalmis sevgili » elbe » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sharon isbin » insatiable » never neverland » cuma ya da pasifik arafi » aduket ceken damdaki eski sevgili » the prestige » siki kufur sansurunden yazarlarin siki tutmasi » atm den makbuz isteyen anarsist genc » haluk bilginer » mamma mia » istanbul kizlari vs ankara kizlari » carmageddon 2 carpocalypse now » sen oyna dilber » hepimiz eski sevgiliyiz » yatakta cok iyi bir insan olmak