cahile bir sey ogretecek kadar bilgili degilim 

kapat
  1. ünlü düşünür bayburt eşrafından yunus dalkilic'ın çok düşündüren özlü sözüdür.
    #3680290 (Acz ve fakr, 18.07.2008 01:07 ~ 01:09)
  2. (bkz: tek bildiğim şey hiç bir şey bilmediğimdir)
    #3680296 (shaqmarion, 18.07.2008 01:08)
  3. cahil insanın cahilliği yüzeyselse, giderilebilecekse eğer uğraşılmalıdır aksi halde ben buna bir sey yapamam diyen doktorlar gibi tepki vermektir.

(bkz: bayburt eşrafından yunus dalkılıç)
    #3680301 (ParaNtez, 18.07.2008 01:09)
  4. kendini düşünür tanıtan cahillere yakışan bir söz. bayburtun "ünlü" düşünürü, cahile bir şey öğretemeyeceksen neye öğreteceksin allahın çobanı?
    #3680310 (david addison, 18.07.2008 01:12)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

cahile bir sey ogretecek kadar bilgili degilim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cahile bir sey ogretecek kadar bilgili degilim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cahile bir sey ogretecek kadar bilgili degilim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cahile bir sey ogretecek kadar bilgili degilim. Copyright of the articles are belong to their authors.