cagristiran allah cagristiriyor 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. isimleri tek bir sey cagristiran semtler
  2. birbirini cagristiran insanlar ya da nesneler
  3. lise kitaplarinda seksi cagristiran isimler
  4. eurovision a allah allah allah nidalari ile gitmek
  5. allah allah allah bu nasil sevmek
  6. allah akbar la allah ella allah
  7. helal haram ver allah rezil kulun yer allah
  8. allah allah deyip gecti genc osman
  9. allah insanlari dener ama insan allah i deneyemez
  10. allah allah diye bagirarak otobuse kosmak

© 2008 - uludağ sözlük

cagristiran allah cagristiriyor başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» bi siktir git dedirten dinci zirvalari » kurtkoy » ismaric » franky facer » bokcu » gecer » baski devre cikarma taktikleri » internet gencligi » tayyip erdoganin menfaatiyle devletin celismesi » sol frame e gelmesi engellenmis basliklar » gheorghe hagi » abaza mehmet pasa » makina muhendisi » amanda gray » okeyde biten oyuncunun elinin hikayesini anlatmasi » banu avar » turna sosyal arastirma grubu » karaagac » merakli melahat » the godfather » kalbe ben » basliklari alt alta okumak » pinhani » rankine cycle » umutla girilen deneme sinavindan iyi puan alamamak » hyperthreading » kaybedenler kulubu » seovi akilli olsun akilli » cello invocations » sigara yasagi » youtube » jenna loves rocco » aamu » sen de benim gibi yalnizsin degil mi » dogacak gunes gibi » gelmis gecmis en buyuk golcu » yirtik krampon » 444 11 66 » sapik yazar » hakiki seri eksi oy veren ibne » novoseven » mertce » umit yasar oguzcan » ktunnel » he was a quiet man » yerli erotik dizi ismi onerileri » ulker » annenin olmesi » abaris » nakedly a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa